Private Practice verlaat Netflix in december 2021

Een ander geweldig tv-programma verlaat Netflix. Private Practice verlaat Netflix in december 2021 en we weten niet zeker of het in de toekomst ooit weer op de streamingdienst zal verschijnen.

Private Practice was een medische drama-televisieserie die van 2007 tot 2013 op ABC werd uitgezonden. Het is een spin-off van de populaire medische serie Grey’s Anatomy en volgt Dr. Addison Montgomery (Kate Walsh) terwijl ze het Seattle Grace Hospital verlaat om naar Los Angeles te verhuizen.

Addison verhuist naar het zonnige Californië voor een nieuwe start en sluit zich aan bij een privépraktijk genaamd Oceanside Wellness Group. Het tv-programma richt zich voornamelijk op Addison, maar we leren ook enkele van haar collega’s en hun leven kennen.

Helaas eindigde de medische dramaserie na zes seizoenen. Veel fans waren bedroefd door dit nieuws en wilden antwoorden op de vraag waarom de show eindigde. Ik bedoel, Grey’s Anatomy wordt steeds vernieuwd voor steeds meer seizoenen, maar de spin-off eindigt na zes seizoenen?

Er werd gespeculeerd dat de serie eindigde vanwege het vertrek van de leidende ster uit de show. De maker van de show, Shonda Rhimes, sloot die geruchten echter af en zei dat de reden dat de show eindigde was omdat het zijn beloop had gehad.

Fans vonden het vreselijk om te zien dat dit medische drama eindigde, maar waren blij te ontdekken dat alle zes seizoenen in september 2014 naar Netflix kwamen. Van 15 september 2014 tot 5 juni 2017 konden fans de volledige serie op Netflix. Vervolgens werd Private Practice op 6 juni 2017 van Netflix verwijderd.

In 2019 is Private Practice weer toegevoegd aan Netflix en staat sindsdien op de streamer.

Nu, in 2021, zullen alle zes seizoenen van het medische drama Netflix weer verlaten, en deze keer zal het misschien voorgoed vertrekken. Lees verder, want we laten je precies weten op welke dag Private Practice Netflix verlaat.

Wanneer verlaat Private Practice Netflix?

De medische dramaserie verlaat Netflix op dinsdag 21 december 2021. Helaas betekent dit dat de laatste dag om alle zes seizoenen van de serie te kijken 20 december is.

Delen :

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *