Nieuwe Netflix Sci-Fi-serie neemt het over met zijn beoordelingen

Cowboy Bebop is weer in actie en Netflix helpt op een grote manier toezicht te houden op de terugkeer ervan. Als je het nog niet wist, floreert de serie online dankzij streamingdiensten, en Netflix ging de afgelopen week nog een stap verder. Cowboy Bebop heeft eindelijk zijn live-action tv-serie gelanceerd, en het blijkt dat het project de ranglijst van Netflix over de hele wereld overneemt.

De update komt rechtstreeks van Netflix en de site heeft onlangs nieuwe tools onthuld om te meten hoe goed een show het doet. Hoewel de service verschillende vitale statistieken privé houdt, kunnen fans nu zien hoe een show dagelijks en zelfs wekelijks presteert te midden van zijn gelijken. Daarom weten we dat Cowboy Bebop de Top 10 van Netflix in binnen- en buitenland overneemt.

Voor de nieuwsgierigen, Cowboy Bebop maakte zijn debuut op 19 november in de Verenigde Staten en internationaal. Sindsdien staat de serie in de top tien in eigen land, met een piek op nummer één meer dan eens. In de afgelopen vijf dagen is de show de zesde meest bekeken show op Netflix in Amerika geworden en heeft hij ook andere regio’s overgenomen.

Volgens Netflix staat Cowboy Bebop in 30 verschillende landen in de top tien. Plaatsen zoals Canada, Jamaica, Zuid-Afrika, Cyprus, Australië, Zweden, Rusland en meer neigen naar de westerse sci-fi.

Wat zijn dagelijkse statistieken betreft, doet Cowboy Bebop het zo goed als je zou verwachten. De show staat op 24 november in de top 10 in 72 landen. Met een gemiddelde van de derde plek doet Cowboy Bebop het op zichzelf geweldig, maar sommige markten omarmen de show niet. Vietnam, Saoedi-Arabië en zelfs Japan hebben de show vanaf vandaag op de tiende plaats vermeld. Andere regio’s zoals Argentinië en Chili hebben de serie volledig geschrapt omdat Cowboy Bebop uit hun top tien lijsten is gevallen.

Voorlopig genieten fans elke dag van de live-actieserie en Netflix zal binnenkort een volledige week aan gegevens voor de show hebben. Het lijkt erop dat de serie goed presteert, maar er is wel wat stevige concurrentie. Arcane bij Netflix leidt tegenwoordig het peloton en Tiger King seizoen twee ging onlangs live. Maar als het gaat om originele programmering, nou – er is maar één Spike Spiegel.

Wat vind jij van Netflix’ kijk op Cowboy Bebop? Heb je de nieuwe serie of de old-school anime al gebinged? Deel je mening met ons in de opmerkingen.

Delen :

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *