Netflix’s Cowboy Bebop dropt hilarische Ein Blooper Reel

Netflix heeft een hilarische blooper-reel gedropt van enkele van Ein’s meest rommelige momenten in de nieuwe Cowboy Bebop-serie! Fans waren benieuwd hoe Netflix zo’n enorme klassieke anime-serie zou aanpassen, en gezien hoe sommige live-action-aanpassingen in het verleden waren, was een van de dingen die fans graag zagen in de nieuwe serie van Netflix de live-action-versie van Ein. Ein was al vrij vroeg bevestigd voor de nieuwe serie (lang voordat zelfs grote verwachte toevoegingen zoals Ed), en nu hebben fans nog een schattige blik op de schattige pup gekregen.

Nou, het zijn eigenlijk meer pups. Tijdens de Cowboy Bebop: Unlocked-special uitgebracht door Netflix, werd onthuld dat Ein eigenlijk werd gespeeld door twee verschillende corgi-pups en hoewel de puppy schattig op het scherm was geweest, was het het eerste optreden van hen beiden. Deze pups leken ook achter de schermen allerlei hilarische en schattige problemen te hebben gekregen, en Netflix heeft een blooper-reel gedeeld waarin enkele van deze beste momenten worden belicht. Je kunt het hieronder bekijken:

Wat vind je van Ein in de nieuwe Cowboy Bebop-serie van Netflix? Wat vind je van Netflix’ nieuwe kijk op de originele anime in het algemeen? Laat ons al je gedachten erover weten in de comments!

Delen :

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *