Netflix’s Cowboy Bebop deelt hilarische Blooper Reel

De live-actionserie van Cowboy Bebop geeft de klassieke anime-franchise een grote make-over, met de aanpassing van de anime waarin John Cho, Daniella Pineda en Mustafa Shakir een goed niveau van chemie vinden in de rollen van Spike Spiegel, Faye Valentine en Jet Black. Met de eerste tien afleveringen die gemengde kritieken kregen, is de serie nog steeds behoorlijk populair geworden op de streamingdienst, en werd onlangs de nummer één serie op Netflix, en de live-action-aanpassing heeft een nieuwe blooper-reel gedeeld die deelt de outtakes van de set van Cowboy Bebop.

Een tweede seizoen moet nog worden bevestigd voor de live-action-serie, hoewel de eerste handvol afleveringen zeker de basis heeft gelegd voor de terugkeer van de show. Netflix stopt ook niet met Cowboy Bebop, aangezien de streamingdienst momenteel werkt aan live-action-aanpassingen voor One Piece en Yu Yu Hakusho, wat bewijst dat het platform all-in is als het gaat om het tot leven brengen van anime. Hoewel de Blooper Reel de chemie tussen de acteurs en het plezier op de set laat zien, waren er genoeg hobbels om deze show van de grond te krijgen, met name als het ging om vertragingen veroorzaakt door COVID-19, evenals een blessure die John Cho op de set opliep toen hij de legendarische premiejager Spike Spiegel tot leven bracht.

Het officiële Twitter-account voor Netflix’ Cowboy Bebop deelde de hilarische blooper-reel die een aantal outtakes uit de opnames van het eerste seizoen haalt en ze samenvoegt tot een snelle videoclip die het plezier deelt dat de acteurs van de serie, held en schurk, had tijdens het filmen:

Hoewel de serie zich op nieuw terrein waagde voor de anime-franchise die oorspronkelijk was gemaakt door Sunrise en Hajime Yatate, had de live-action Netflix-show ook veel bekende Easter Eggs en personages die hielpen de kloof tussen oude en nieuwe fans te overbruggen. Hoewel de seizoensfinale tal van bekende locaties en evenementen had, zorgde het ook voor een aantal grote verschillen voor een mogelijk tweede seizoen, waardoor fans zich afvragen wanneer en of Netflix zal aankondigen dat de show terugkomt.

Wat vind jij van deze Cowboy Bebop blooper reel? Denk je dat Netflix de serie voor seizoen twee zal verlengen? Laat het ons gerust weten in de comments.

Delen :

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *