Netflix onthult nieuwe Cowboy Bebop-profielpictogrammen

Netflix heeft nieuwe profielpictogrammen onthuld ter ere van de release van de nieuwe Cowboy Bebop-serie! Na veel anticipatie heeft de live-action-adaptatie van de klassieke Cowboy Bebop-anime eindelijk zijn wereldwijde debuut gemaakt met Netflix en de reacties van fans waren geweldig. Er zijn verschillende debatten over de vraag of de serie de geest van de originele anime heeft vastgelegd. Het is echter een grote hit voor Netflix.

De promotie omvat een nieuwe reeks profielpictogrammen die gebruikers nu op Netflix kunnen selecteren, aangezien het officiële Twitter-account achter de serie onthulde welke personages deze behandeling krijgen. Deze omvatten het hoofdtrio van Spike Spiegel, Jet Black en Faye Valentine, en worden gecompleteerd door de andere drie hoofdpersonen van de cast, Julia, Vicious en natuurlijk de opvallende Ein. Nu kunnen fans van de serie hun liefde voor de nieuwe Cowboy Bebop op een geheel nieuwe manier delen! Bekijk de nieuwe profielpictogrammen hieronder:

Als je zelf in de franchise wilt springen, streamen zowel de originele anime als de nieuwe live-action-serie bij Netflix.

Delen :