Netflix dropt exclusieve Cowboy Bebop-clip voorafgaand aan première

Over minder dan een dag zal Cowboy Bebop Netflix bereiken met zijn eerste live-action take. De show, met John Cho als Spike Spiegel, markeert Hollywood’s laatste poging om anime in de echte wereld te brengen. Dat betekent natuurlijk dat fans nieuwsgierig zijn om te zien hoe de show het doet, en Netflix heeft een exclusieve clip gepost om het publiek binnen te halen.

De update komt van Twitter, zoals je hieronder kunt zien. De officiële pagina van Cowboy Bebop plaatste de clip van bijna drie minuten en toont onze leads in een bar. Jet Black en Spike zitten tegenover elkaar met wat kaasachtig brood, maar het wordt wild als Faye Valentine in beeld komt.

De bloedende heldin wordt samen met Spike in het hokje gevonden en dat geeft het begin van hun vriendschap, hoe onwaarschijnlijk ook. Faye neemt de tijd om de premiejagers op de hoogte te brengen van enkele bioterroristen, maar haar bizarre verhaal kan het paar niet overtuigen. Maar wanneer een breaking news bulletin het gesprek onderbreekt, nou – Spike wordt een enthousiaste partner nadat hij heeft gehoord dat het verhaal waar is.

Zoals je kunt zien, glijdt Cho gemakkelijk in Spike’s zachte zelf, en Mustafa Shakir nagelt Jet Black’s gemakkelijke toon in deze gloednieuwe clip. Natuurlijk is de echte ster hier Daniella Pineda terwijl de actrice haar kijk op Faye nagelt. De heldin is zowel manisch als sexy in deze scène, maar je kunt zien dat er serieuze plannen op de loer liggen in haar achterhoofd.

Op dit moment bereidt Cowboy Bebop zich voor om zijn live-action serie te lanceren op 19 november, minder dan een dag na de publicatie van dit artikel. Deze clip heeft fans die graag willen zien hoe het trio anders omgaat met Cowboy Bebop, dus de tijd zal leren hoe hun portretten verlopen. In de aanloop kun je alle Cowboy Bebop-anime-streaming op Netflix vinden als je naar de Verenigde Staten kijkt.

Wat vind jij van deze exclusieve Cowboy Bebop clip? Bing jij deze serie morgen? Deel uw mening met ons in de opmerkingen hieronder.

Delen :

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *