Netflix brengt animatiefilm ‘Seal Team’ uit in december 2021

Een van de verrassende aankondigingen voor de Netflix-line-up van december was de opname van de in Zuid-Afrika geproduceerde animatiefilm Seal Team, die wereldwijd zal aankomen op 31 december 2021. Andere Netflix-regio’s zullen waarschijnlijk ook Seal Team ontvangen, hoewel dit van regio tot regio zal verschillen. regio.

De film, geregisseerd door Greig Cameron en mede geregisseerd door Kane Croudace, ziet een groep zeehonden samenwerken tegen de bende haaien die hun buurt terroriseren. Samen vormen ze een zogenaamd Seal Team, maar de realiteit is dat ze niet voorbereid zijn op de missie die ze gaan ondernemen. Er ontstaat chaos.

Als je op zoek bent naar twee films ter vergelijking, dan lijkt Seal Team een ​​kruising tussen Disney’s duivenfilm Valiant en Dreamwork’s Shark Tale.

Seal Team komt van Trigger Fish Animation-studio’s die “op een boerderij” in Kaapstad, Zuid-Afrika zijn gevestigd. Hun eerdere films zijn onder meer Khumba en Adventures in Zambezia.

De film gebruikt dezelfde animatietechnieken als The Lego Movie en The Peanuts Movie, wat de film met name een stop-motion-esthetiek geeft, ondanks dat hij volledig digitaal is gemaakt.

Wie zit er in de stemmencast voor Seal Team?

Veel herkenbare stemmen zijn door de hele film heen aanwezig:

  • Patrick Warburton (The Emperor’s New Groove) als Geraldo
  • JK Simmons (Spider-Man) als Claggart
  • Kristen Schaal (Gravity Falls) als Beth
  • Dolph Lundgren (Rocky IV) als Dolph
  • Sharlto Copley (District 9) als Switch
  • Matthew Rhys (A Beautiful Day in the Neighborhood) als Grimes
  • Richard Steven Horvitz (Invader ZIM) als Snap
  • John Kani (The Lion King) als Brick

Er komt meer naar Netflix van Triggerfish Animation

Seal Team zal niet het enige project zijn dat binnenkort van Triggerfish Animation komt, aangezien ze momenteel samen met Cake Entertainment hard aan het werk zijn aan de nieuwe Shondaland-animatieserie, Mama K’s Team 4.

De nieuwe serie komt van Malenga Mulendema en gaat over vier tienermeisjes die leven in een futuristische versie van Lusaka, Zambia, die worden gerekruteerd door een gepensioneerde geheimagent om de wereld te redden.

Kijk je op oudejaarsavond naar Seal Team op Netflix? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Delen :