JoJo’s Bizarre Adventure: Stone Ocean bovenaan de hitlijsten op Netflix

Stone Ocean is eindelijk binnengerold en laat de nieuwste afleveringen van JoJo’s Bizarre Adventure op de streamingdienst Netflix vallen, en het avontuur van Jolye Cujoh en de andere Stand-wielders van de serie staan ​​al bovenaan de hitlijsten op het platform. Met Netflix die all-in gaat als het gaat om zowel anime- als live-action anime-aanpassingen, zou het geen verrassing moeten zijn dat het verhaal van de gevangenen van de Green Dolphin Street Prison de ranglijsten in is gestegen in zowel Japan als Noord-Amerika, wat bewijst dat de populariteit van de Hirohiko Araki-serie blijft groeien.

JoJo’s Bizarre Adventure: Stone Ocean volgt het verhaal van Jolyne Cujoh, de dochter van Jotaro Kujo, de hoofdpersoon van het derde deel van de franchise, Stardust Crusaders. De drager van de Stand die bekend staat als Stone Free is beschuldigd van een misdaad die ze niet heeft begaan en is veroordeeld tot vijftien jaar gevangenisstraf en moet nu deel uitmaken van het ‘familiebedrijf’, vechtend tegen demonen van de Joestars’ verleden terwijl je vreemde nieuwe stands tegenkomt, anders dan alles wat de serie in de loop der jaren heeft geïntroduceerd. Met de komst van de serie op Netflix op 1 december, heeft de anime van David Production zeker zijn stempel gedrukt op de streamingdienst.

Het officiële Twitter-account voor JoJo’s Bizarre Adventure deelde het belangrijkste nieuws dat Stone Ocean eerder de nummer één gestreamde serie op Netflix in Japan was en de top tien was binnengekomen als het ging om films en tv-shows op Netflix in Noord-Amerika, wat bewijst dat er zeker genoeg anime-fans enthousiast zijn om Jolyne Cujoh te vergezellen in haar nieuwe avonturen:

Hoewel de eerste twaalf afleveringen van Stone Ocean beschikbaar zijn om te streamen op Netflix, zijn er meer onderweg, hoewel de streamingdienst nog moet onthullen wanneer we meer afleveringen kunnen verwachten. JoJo’s Bizarre Adventure plant een grote maand voor december, niet alleen met Stone Ocean, maar met de komst van een nieuwe spin-off manga-serie die voor het einde van het jaar zal verschijnen, evenals een eenmalig verhaal dat Jolyne Cujoh opnieuw zal bezoeken en Stone Free.

Heb jij de eerste twaalf afleveringen van Stone Ocean al gebinged? Wanneer denk je dat we meer afleveringen op Netflix zullen zien verschijnen? Laat het ons gerust weten in de comments.

Delen :