House of Secrets: The Burari Deaths

Imdb-score: 7,6 – Rotten Tomatoes: nog niet genoeg data
Uitgebracht: 8 oktober 2021
Netflix documentaire miniserie van 3 afleveringen

House of Secrets: The Burari Deaths is een docuserie uit 2021 van Netflix. De driedelige serie, gemaakt door Leena Yadav en Anubhav Chopra, onderzoekt de theorieën rond de ondergang van 11 leden van dezelfde familie op 30 juni 2018. Deze true crime docuseries, die door de media worden genoemd als The Burari-Deaths, is uitgebracht op 8 oktober 2021. De serie verkent de verschillende facetten van het onderzoek om te onthullen wat er werkelijk had kunnen gebeuren binnen de familie van drie generaties.

Zelfmoord, moord of iets anders? Deze docuserie onderzoekt huiveringwekkende waarheden en theorieën over de dood van 11 leden van een Delhi-familie.

House of Secrets: The Burari Deaths is boeiende televisie over een erg gemediatiseerde misdaad in India. Middels gesprekken met familieleden, politie en journalisten wordt een beeld geschetst van wat er in een Indiase familie van 11 leden en 3 generaties heeft kunnen gebeuren zodat alle 11 leden nu dood zijn. Vooral de manier waarop de 11 lichamen zijn gevonden is erg mysterieus. Naarmate de serie vordert wordt duidelijk dat de hele familie in de ban was van 1 lid van de familie dat psychische problemen had.

Wat de serie vooral erg sterk maakt zijn de menselijke getuigenissen van de buren en familie van het huishouden. De politie en media komen minder goed uit de verf. Ook erg interessant is de inkijk die wij als westerlingen krijgen in een heel verre en vreemde cultuur. Toch een aanrader volgens ons.

Netflix Link

https://www.netflix.com/title/81095095

Delen :