Hellbound is klaar om Squid Game in te halen als je nieuwe Netflix-obsessie

Netflix heeft meer dan genoeg inhoud om fans bezig te houden, en shows zoals Squid Game bewijzen hoe universele tv is geworden. In feite blijven shows uit Zuid-Korea hoog scoren in de hitlijsten van Netflix over de hele wereld, en het lijkt erop dat er een nieuwe show is gevallen die de aandacht trekt. Hellbound is hier en het is klaar om je nieuwe Netflix-obsessie te worden.

Voor degenen die niet bekend zijn met de titel, laten we een beetje teruglopen. De serie van zes afleveringen debuteerde slechts enkele dagen geleden op Netflix en neemt nu al de wereldwijde ranglijst van de dienst over. Hellbound is zelfs de meest bekeken buitenlandse show van deze week in eigen land. Hellbound heeft tot nu toe 43 miljoen uur aan speeltijd verzameld en heeft Squid Game overwonnen, dat deze week als derde eindigde.

Het is duidelijk dat Hellbound debuteerde met een enorme hausse, en het heeft geen plannen om van de radar te verdwijnen. Dus als je van donkere fantasieën Death Note of drama’s zoals Supernatural houdt, dan is deze show voor jou gemaakt.

Het verhaal van Hellbound is gemaakt door Yeon Sang-ho, een WEBTOON-maker uit Zuid-Korea. Deze Netflix-serie verfilmt een deel van de spannende manhwa in al zijn bovennatuurlijke glorie. Het verhaal zelf speelt zich af in een ander universum waar de aarde wordt overspoeld met zogenaamde engelen die sombere profetieën delen en mensen naar de hel slepen. Het angstaanjagende plot volgt detectives in het heden en de toekomst die moeten uitzoeken waar deze wezens vandaan komen. En zoals je je kunt voorstellen, worden er onderweg nogal wat wendingen geïntroduceerd.

Als je Hellbound nog niet hebt uitgecheckt, kun je de serie nu op Netflix vinden. Alle zes afleveringen zijn beschikbaar en er spelen talenten als Yoo Ah-in, Kim Hyun-joo, Park Jeong-min en meer mee. Vanaf nu heeft Rotten Tomatoes de show een nieuwe beoordeling gegeven van zowel critici als fans.

Heb je Hellbound al bekeken? Ben je van plan om de serie tijdens het weekend te bekijken? Deel uw mening met ons in de opmerkingensectie.

Delen :

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *