Elize Matsunaga: Era Uma Vez Um Crime

Imdb-score: 5,8 – Rotten Tomatoes: niet genoeg data
Uitgebracht: 8 juli 2021
Netflix miniseries van 4 afleveringen

Elize Matsunaga: Era Uma Vez Um Crime is een docuserie uit 2021 die op 8 juli 2021 op Netflix is ​​uitgebracht, met in de hoofdrollen Stephanie Sherry en Elize Matsunaga. Matsunaga schoot haar man, Marcos Matsunaga, die lid was van de familie die voorheen eigenaar was van het voedselbedrijf Yoki in Brazilië, neer en sneed hem in stukken. Matsunaga komt uit Chopinzinho.

De misdaad schokte Brazilië: Elize Matsunaga schoot haar rijke echtgenoot neer en hakte hem in stukken. Met haar eerste interview duikt deze docuserie diep in de zaak.

Elize Matsunaga: Era Uma Vez Um Crime is een Braziliaanse True Crime documentaire over een zaak die in het land veel stof deed opwaaien maar elders minder bekend is. Er wordt gespeurd naar de oorzaken waarom Elize Matsunaga haar man vermoordde en zijn lichaam in stukken sneed. De documentaire is op zich niet slecht gemaakt maar de vraag is of de zaak wel voldoende interessant is voor een documentaire serie van 4 afleveringen. Voor Braziliaanse kijkers en liefhebbers van het genre is de documentaire zeker interessant, voor iedereen anders niet echt.

Netflix Link

https://www.netflix.com/title/81043160

Delen :