Cowboy Bebop

Imdb-score: 6,3 – Rotten Tomatoes: 51%
Uitgebracht: 19 november 2021
Netflix serie van 1 seizoen en 10 afleveringen

Cowboy Bebop is een Amerikaanse sciencefiction televisieserie. Het is een live-action remake van de gelijknamige Japanse anime-serie uit 1998. De serie is ontwikkeld door André Nemec, geschreven door Christopher Yost, en heeft hoofdrollen voor John Cho, Mustafa Shakir, Daniella Pineda, Elena Satine en Alex Hassell. De serie, die uit 10 afleveringen bestaat, is op 19 november 2021 uitgebracht op Netflix. De serie werd bekritiseerd vanwege het schrijven, het verhaal, de speciale effecten, de montage en de regie van actiescènes, maar werd geprezen om zijn cast.

Het Space Western-verhaal volgt Spike Spiegel en zijn rag-tag crew van premiejagers, of Cowboys, terwijl ze proberen de ergste criminelen van de melkweg te vangen en de onverwachte gevaren te overleven die ze door de ruimte tegenkomen, soms de wereld reddend maar altijd miljoenen overlatend aan schade.

Cowboy Bebop krijgt veel kritiek maar wij zijn fans van deze coole adaptatie van de oorspronkelijke manga. Veel (negatieve) vergelijkingen worden gemaakt met de manga maar voor ons moet de show op zich bekeken worden. En dan heb je een flashy en entertainende ruimteshow met de avonturen van kapitein Spiegel en zijn crew. Voor ons een aanrader om eens te bekijken.

Netflix Link

https://www.netflix.com/title/80207033

Aanraders voor liefhebbers van Cowboy Bebop

Arcane: League of Legends

Arcane: League of Legends – Arcane speelt zich af in het verleden en vertelt de oorsprongsverhalen van verschillende personages uit Piltover en Zaun. Net als de game waarop het is gebaseerd, is Arcane gericht op een “14+” publiek en zal het wat meer volwassen onderwerpen behandelen.

Delen :

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *