Blown Away: Christmas

Imdb-score: 6,6 – Rotten Tomatoes: niet genoeg data
Uitgebracht: 19 november 2021
Netflix serie van 1 seizoen en 4 afleveringen

Blown Away: Christmas is een Kerstmis special uit 2021 van de populaire Canadese reality serie over glasblazen Blown Away uit 2019. De Christmas special bestaat uit 1 seizoen en 4 afleveringen en werd op 19 november 2021 op Netflix uitgezonden.

Vijf fan-favoriete glasblazers keren terug naar de hot shop om te strijden in een reeks kerstthema-uitdagingen; de winnaar ontvangt een geldprijs van $ 10.000, plus nog eens $ 10.000 wordt gedoneerd aan een goed doel naar keuze.

In Blown Away: Christmas keren 5 deelnemers uit de vorige seizoenen van Blown Away terug om verschillende opdrachten uit te voeren met Kerstmis thema’s. Het belooft weer een genietbare reality wedstrijd te worden waarbij de kandidaten ons overdonderen met hun Kerst creaties. Enig minpuntje aan de show is dat sommige van de deelnemers helemaal geen Kerst traditie hebben in hun culturen wat het een beetje vreemd maakt dat zij ook Kerst projecten moeten uitwerken, maar dat is maar een klein puntje van kritiek dat de sfeer niet kan drukken. Verwacht je terug aan alle ingrediënten die de oorspronkelijke Blown Away afleveringen zo speciaal maakten, maar nu met een Kerst insteek.

Netflix Link

https://www.netflix.com/title/81251991

Aanraders voor liefhebbers van Blown Away: Christmas

Blown Away

Blown Away – Blown Away is een Canadese reality-glasblazende competitie-tv-serie die in première ging op de Canadese zender Makeful en vervolgens werd uitgebracht op het streamingplatform Netflix. Het eerste seizoen van 10 afleveringen werd uitgebracht op 12 juli 2019.

Delen :